Administrative Tools

Over ons

/Over ons
Over ons 2018-03-13T13:41:35+01:00

Welkom Bij Burg

Burg Machinefabriek is opgericht in 1954 en staat sindsdien borg voor betrouwbare en efficiënte machines voor de fruitverwerkende en agrarische industrie. De onderneming heeft mede aan de wieg gestaan van de automatisering in de fruitteelt en de agrarische industrie en heeft de afgelopen 30 jaar het assortiment uitgebreid naar machines voor de logistiek inverschillende agrarische sectoren.

Wie Is Burg

Het is onze missie om onze klanten de best mogelijke oplossingen in automatisering en optimalisering te bieden voor sorteren, verpakken en logistiek van groente en fruit.
Wij concentreren ons op een duurzame relatie met de klant en zorgen dus voor producten van topkwaliteit, perfecte planning en duidelijke afspraken.
Wij streven ernaar om onze klanten een complete oplossing te bieden voor alle verwerkingsvraagstukken. Ons werk stopt dus niet bij de levering van de machines. Daarom staat onze toegewijde klantenservice 24 uur per dag voor u klaar voor al uw behoeften en vragen op het gebied van service en onderhoud.
Burg ontwerpt en fabriceert machines voor alle taken van oogst tot verpakking en alles daartussenin zoals sorteren, kist-vullen, ledigen, palletisering, waxen, etc.
Op verzoek van de klant kan Burg het volledige projectmanagement van u overnemen voor alle groente- en fruitverwerking en turnkey-projecten zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Sectoren Die Wij Bedienen Met Onze Oplossingen

Fruit
Agri
Industriële Voedsel Verwerking
Glastuinbouw

Maak Kennis Met Ons Verkoopteam

Arie Verhoef
Arie VerhoefSales Manager
Mobiel: +31 (0) 6 106 45 987
Email: averhoef@burgmachinery.com
Arjan de Nood
Arjan de NoodSales Manager
Mobiel: +31 6 441 33 845
Email: adenood@burgmachinery.com
René Koster
René KosterSales Manager
Mobiel: +31 (0) 6 108 59 645
Email: rkoster@burgmachinery.com
Joan van Burg
Joan van BurgSales Manager
Mobiel: +31 (0) 6 180 23 004
Email: jvanburg@burgmachinery.com

Voor Wie We Werken